Jäsenhuone|Työhuone

Aiemmat uutiset

pidetään Opinmäen palloiluhallissa sunnuntaina 22.10.17 klo 13.00 Toivotamme kaikki tervetulleeksi
FC Hongan nuorisourheiluvaiheen valmennus vahvistuu kolmella huippunimellä, kun Tero Tainio, Abdi Mohamed ja Henri Kaasalainen liittyvät U12-U15 ikäluokkien valmennustiimeihin.
Klinikat ja aamuharjoitukset syyslomalla viikon 42
Yhdistyksen syyskokous valitsi tulevalle kaudelle yhdistyksen puheenjohtajan ja lisäksi neljä uutta jäsentä johtokuntaan.
Honka ry järjestää avoimet harjoitukset alla oleville ikäluokille, muista ikäluokista tiedotetaan erikseen.
Lauantaina Myyrmäessä Naisten Liigassa Honka voitti PK-35 maalein 0-1 ja sunnuntaina B-tytöt tekivät Myllypurossa samoin.
pidetään maanantaina 9.10.17 kello 18.30 Esport Arenan kokoustiloissa (Koivu-Mankkaantie 5, Espoo) Tervetuloa!
Kauden viimeinen kotiottelu pelataan ensi sunnuntaina ja asetelmat toiseksi viimeiselle kierrokselle ovat äärimmäisen mahtavat! FC Hongan Naiset ottelevat Suomen mestaruudesta ja jokaisen Honkalaisen läsnäolo on meille tässä taistelussa erittäin tärkeää. Tulkaa siis joukolla kannustamaan ja kokemaan mitä se on, kun ME OLLAAN HONKA! Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi mukaan mestaruustaisteluun sunnuntaina 1.10 kello 15.00 Tapiolan urheilupuistoon! Otteluun on ilmainen sisäänpääsy. Päälle keltamustaa ja ääntä peliin! Terveisin: FC Hongan Naisten edustusjoukkue
Tapiolan urheilupuistossa jatketaan miesten Veikkausliigapaikan metsästystä, kun vieraaksi lauantaina 30.9. käytävään Ykkösen otteluun saapuu AC Oulu. Tapahtumaan on rakennettu FC Hongan jäsenistölle ja muille katsojille erityisohjelmaa ja aktiviteetteja. Luvassa muun muassa kaveri- tai perhekuvia FC Hongan taustaa vasten sekä pomppulinna (säävaraus). Jokainen kuvia otattanut pääsee tutustumaan omiin kuviinsa pilvipalvelun kautta, tarkemmat ohjeet saa paikan päällä.
FC Honka on näkyvästi mukana Punainen kortti rasismille -hankkeessa. Honka on ensimmäisenä jalkapalloseurana Suomessa ottanut käyttöönsä kampanjaa tukevat kapteeninnauhat ja levittää joukkueidensa kautta pelikentillä tärkeää rasismin- ja syrjinnänvastaista viestiä. Nauhaa tulevat käyttämään seuran kaikki joukkueet U12-ikäluokasta ylöspäin, aikuisten edustusjoukkueet mukaan lukien.
RSS ATOM