Jäsenhuone|Työhuone

Joukkueissa tapahtuu

FC Hongan jalkapallokoulu 2004-2008 syntyneille pojille. JALKAPALLOKOULU ON TÄYNNÄ !!!
FC Hongan jalkapallokoulu 2004-2008 syntyneille tytöille. JALKAPALLOKOULU ON TÄYNNÄ !!!
FC Honka järjestää uusille , innokkaille valmentajaksi haluaville pelaajille Future-valmentajakurssin.
FC Honka saavutti tämän kauden Naisten Liigassa pronssimitalit jääden vain kahden pisteen päähän mestaruuspytystä. Samalla melkoisesti uudistunut joukkue palasi vuoden tauon jälkeen mitaleille. FC Hongan naiset ovatkin Naisten Liigan lyhyen historian menestynein ryhmä saavutuksenaan kaksi kultaa, yksi hopea, yksi pronssi ja yksi neljäs sija. Ensi kaudelle nimilistan vaihtuvuus ei ole yhtä rajua ja Timo Lounion paimennuksessa lähdetään kohti uusia saavutuksia teemalla ’Iloinen kultajahti’.
Uusi vuosi sai monen honkalaisen nappula- ja juniorijalkapalloilijan unelman täyttymään, kun torstaina 6.1.2011 järjestettiin FC Hongan akatemiatapahtuma A-link Arenalla.
Joululoman jalkapalloleiri A-Link arenalla, tarkoitettu 1999 - 2006 syntyneille tytöille ja pojille klo 10-14. Ilmoittautuminen 20.12.2010 mennessä !!!
Juha Moilanen on toiminut erilaisten joukkueiden valmentajana yli 20 vuoden ajan. Päättyneellä kaudella hän valmensi yhdessä Kalle Lehtisen ja Henri Kaasalaisen kanssa sekä 95- että 96-akatemiaa
yhteisjoukkueiden toimintamalli...
RSS ATOM