Jäsenhuone|Työhuone

Aiemmat uutiset

Aikataulut ja teemat
FC Hongassa ja Esport Hongassa pelaava Saku Heiskanen lähtee kolmivuotisella sopimuksella Bundesliigaseura TSG Hoffenheimin U17-akatemiaan. Syksyllä 16 vuotta täyttävä Heiskanen on treenannut Saksassa jo heinäkuusta lähtien.
EM-kisahuuman keskellä on hyvä muistaa, että huippujalkapalloa voi seurata myös paikan päällä Espoossa. Sunnuntaina 6.8 FC Honka kohtaa Respect Suomen Cupin toisella kierroksella TPS:n kotonaan Tapiolan nurmella klo 14. FC Honka Naiset toivottaa kaikki juniorit kotijoukkoineen tervetulleiksi kannustamaan espoolaiset voittoon! Respect Suomen Cup: FC Honka – TPS 6.8 klo 14:00 Tapiolan nurmi Terveisin, FC Honka Naiset
Startti To 10.8. Informoimme lähemmin ajankohdat, paikat ja teemat.
Maanantaina alkaa 42. Hesa Cup. Helsingin kentät täyttyvät innokkaista futaajista, joille syntyy tulevan viikon aikana hienoja muistoja peleistä ja kaikesta muusta cup-tunnelmasta.
Yksi Suomen johtavista juniorijalkapalloseuroista, FC Honka ry, kehittää organisaatiotaan. Haemme kaudelle 2017-18 valmennuksellista erityisosaamista nuorten Akatemia- ja Haasteryhmiimme ikäluokissa U12 – U15. Tavoitteenamme on palkata 2-3 ammattilaista, joille nuorten valmennus on lähellä omaa sydäntä oleva vahvuusalue. Työtehtävät täytetään 1.11.2017 tai sopimuksen mukaan.
Toimisto on suljettu torstaina 22.6.17 sekä 3-14.7.17
Yksi Suomen johtavista juniorijalkapalloseuroista, FC Honka ry, kehittää organisaatiotaan. Haemme kaudelle 2017-18 valmennuksellista erityisosaamista U11 ja nuorempiin ikäluokkiin. Tavoitteenamme on palkata seuratoimintaan 5-8 ammattilaista, joille juniorivalmennus on lähellä omaa sydäntä oleva vahvuusalue. Työtehtävät täytetään 1.11.2017 tai sopimuksen mukaan.
Seuran aamuharjoitukset tiistaisin ja torstaisin klo 09-10 Juhannukseen asti.
RSS ATOM