Jäsenhuone|Työhuone

Joukkueissa tapahtuu

FC Hongan naisten edustusjoukkue on tehnyt sopimukset viiden nuoren pelaajan kanssa. Pelaajat ovat harjoitelleet ja pelanneet edustusjoukkueen kanssa vuoden alusta lähtien.
Seuran kautta aikojen ensimmäinen ainoastaan tytöille tarkoitettu futisleiri järjestetään 9.-13.6.2008 klo 10.00-14.00 Tapiolan Urheilupuiston tekonurmella. FC Hongan tyttöjen futisleiri on tarkoitettu vuosina 1995-2002 syntyneille tytöille. Futisleiri on avoinna kaikille jalkapallosta kiinnostuneille nuorille tyttöfutaajille. FC Hongan futisleiristä kiinnostuneen tytön ei tarvitse olla FC Hongan pelaaja. Siihen voi osallistua myös futiksesta kiinnostunut tyttöpelaaja, joka ei vielä joukkuetoimintaan osallistu.
Viime vuoden naisten liigacupin finalistit FC Honka ja HJK kohtaavat tänä vuonna jo välierässä. Kun joukkueet viime kaudella kohtasivat kaikissa kolmessa finaalissa - liigacupissa, naisten liigassa ja Suomen Cupissa - FC Honka oli HJK:ta parempi kahdessa ensimmäisessä, kun HJK vei kolmannen. Sunnuntaina 6.4. klo 17 alkavassa ottelussa Esport Arenassa Tapiolan urheilupuistossa ratkaistaan kumpi jatkaa tämän kauden ensimmäiseen finaaliin.
FC Honka ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 31.3.08 klo 19 FC Hongan toimitalon neuvotteluhuoneessa. Sääntömääräiset asiat.
Vuonna 2009 Suomessa pelattavaan naisten EM-lopputurnaukseen valmistautuvan naisten A-maajoukkueen tämän vuoden ensimmäinen kotiottelu pelataan Tapiolan Urheilupuistossa Espoossa. Suomi kohtaa Tapiolassa Islannin sunnuntaina 4. toukokuuta. Ottelujärjestelyistä vastaa FC Hongan naisten liigajoukkue.
Tervetuloa FC Hongan Tanoke -jalkapallokouluun, joka on tarkoitettu vuosina 2001-2003 syntyneille tytöille ja pojille. Harjoitukset pidetään Tapiolan urheilupuiston hiekkakentällä joka maanantai klo 17-18 alkaen 05.05.08.
Jonna Norppa-Rahkola on nimetty valmentajaksi FC Hongan B-tyttöjen joukkueeseen. Joukkueen päävalmentajana on Janne Suokononautio. Näin joukkueen valmennuksesta vastaa kaksikko, jolla on takanaan pitkä oma ura pelaajana huipputasolla ja kansainvälisissä otteluissa.
Kuusi pelaajaa FC Hongasta on saanut kutsun naisten A-maajoukkueen Eerikkilän testileirille 19.-21. helmikuuta
FC Hongan naisten joukkueen maalivahtivalmentaja Tommi Laitila on palkittu tammikuun vihreän kortin toimijana.
RSS ATOM