Jäsenhuone|Työhuone

Joukkueissa tapahtuu

FC Hongalle jaettiin kolme palkintoa kun Suomen Palloliitto ja Veikkausliiga järjestivät perinteisen Captain's Ball -gaalan lauantaina Helsingissä hotelli Kalastajatorpalla. Gaalassa palkittiin kauden 2007 parhaita. FC Hongan hyökkääjä Eveliina Sarapää valittiin naisten liigan vuoden pelaajaksi, keskikenttäpelaaja Anna Westerlund kauden lupaavaksi tyttöpelaajaksi ja päävalmentaja Marko Saloranta liigan vuoden valmentajaksi Suomen Palloliiton ja Veikkausliigan Captain's Ball -gaalassa lauantaina. Kuvassa Anna Westerlund.
FC Honka ASM Hakee vielä muutamaa pelaajaa.
FC Honka ry:n syyskokous pidetään ke 28.11.07 klo 19 FC Honka ry:n toimitalon neuvotteluhuoneessa, os Urheilupuistontien 2.
FC Honka B2 hakee vielä muutamaa pelimiestä.
Toimistolle ja Päiville lähetetyt sähköpostit eivät palveluntarjoajan ongelman takia välity tällä hetkellä perille asti. Kiireelliset asiat kannattaa hoitaa nyt puhelimitse!
FC Hongan naiset ja miehet Suomen cupin finaalissa Ensi sunnuntaina 11.11. tehdään Suomen Cupissa historiaa kun FC Hongan naisten ja miesten joukkueet pelaavat finaalissa – ja vielä peräkkäin samana päivänä.
RSS ATOM