Jäsenhuone|Työhuone

Joukkueissa tapahtuu

FC Hongan edustusjoukkueen ja haastejoukkueen (Real) katsastukset järjestetään seuraavasti: pe 14.9. klo 19-21.00 ja su 23.9. klo 17-19.00 Tapiolan Urheilupuiston tekonurmella. Ilmoittautumiset FC Hongan poikien valmennuspäällikkö Raimo Konkolan sähköpostiin raimo.konkola@fchonka.org ja haastejoukkueeseen Atte Vanhatalo atte.vanhatalo@avaks.com viimeistään 14.9.07. Tiedustelut Raimo Konkola 050-322 7455.
Suomen -92 poikien maajoukkue kohtaa Israelin kaksoismaaottelussa tiistaina 28.8. Hyvinkäällä ja torstaina 30.8. Riihimäellä. Otteluun on kutsuttu FC Hongasta Jere Pyhäranta, Elja Heiskanen, Tim Väyrynen (-93) ja Patrick O´Shaughnessy (-93). Varalla on Valmir Seferi (-93). Ottelut ovat ikäluokan ensimmäiset maaottelut.
FC Hongan Marianna Tolvanen valittiin ottelun pelaajaksi kun Suomi voitti Irlannin 3-1 (1-1) alle 16-vuotiaiden tyttöjen neljän maan turnauksessa Puolassa. "Maru" Tolvanen pelasi ottelussa täydet minuutit. FC Hongan B-tytöissä pelaavalle 14-vuotiaalle Tolvaselle tämä oli ensimmäinen maaottelu.
FC Honka Karhut (21.8.2007)
FC Honka Karhut tulivat kaudella 2007 kehitysvammaisten SM-sarjassa seitsemänneksi.
FC Honka perustaa uusia joukkueita sekä tytöille että pojille ma 3.9.07 FC Hongan toimitalon neuvotteluhuoneessa, os Urheilupuistontie 2, seuraavina klo aikoina: klo 17 -02 syntyneet, klo 18 -01 syntyneet, klo 19 -00 syntyneet ja klo 20 -99 syntyneille pojille sekä -97/98 tytöille. Tilaisuus on tarkoitettu lasten vanhemmille. Tiedustelut FC Hongan toimistolta puh. 09-452 3880 tai toimisto@fchonka.org.
Hongan 93-poikien musta joukkue onnistui siinä, mihin monta Hongan aikaisempaa joukkuetta oli pyrkinyt, voitettuaan Pajulahden urheiluopistolla Nike Premierin Suomen lopputurnauksen. Yleensä tiellä on aina ollut HJK, jolle on kärsitty loppu- ja semifinaaliotteluvaiheissa kirveleviä tappioita. Pajulahden turnaus alkoi perjantaina 10.8 ja päättyi sunnuntaina 12.8.
HJK järjesti 100 vuotisjuhliensa yhtenä päätapahtumana Suomen Palloliiton Kaj Pahlman-turnauksen, jota pidetään 15-vuotiaitten poikien epävirallisena SM-turnauksena. Turnaukseen osallistui 16 joukkuetta, jotka karsintojen jälkeen olivat selvittäneet tiensä ikäluokan pelilliseen huipennukseen. Hongan 92-pojat voittivat alkulohkossa MP:n 3-0, TPV:n 4-0 ja Turun Interin 1-0. Ensimmäisessä cup-pelissä vastaan asettui JJK Jyväskylästä. Hongan hallitsema peli päättyi kuitenkin tasapeliin 1-1. Jatko-aika ei tuonut ratkaisua ja niin voittaja selvitettiin rankkareilla. JJK ei onnistunut pilkulta, mutta Honka osui kahdesti (2 laukausta) ja selvitti tiensä semifinaaliin. Semifinaalissa voitettiin VJS 3-0. Toisessa semifinaalissa HJK voitti tiukan taistelun jälkeen Tampereen Ilveksen 2-1. Honka hallitsi finaalia lähes koko ajan. Maalitilanteet olivat Hongalle 19-7. Maaleja ei kuitenkaan nähty varsinaisella peliajalla vaan finaalisssa tarvittiin jatkoaika. Jonni Klemola vei Hongan 1-0 johtoon aivan jatkoajan ensimmäisen jakson lopulla. Toisella jaksolla Valmir Seferi laukoi rankkarista 2-0. Näillä 2-0 numeroilla Honka 92 voitti turnauksen ja mestaruuden. Voitto oli Hongan historian kolmas. Aikaisemmin turnauksen ovat voittaneet 83-pojat ja 89-pojat. Hongan joukkuetta valmensivat Tommi Paavola ja Tero Taipale. Pronssimitalit menivät Vantaalle.
FC Honka kohtaa Kuopion KMF:n naisten liigan ottelussa lauantaina 4.8. klo 15 Tapiolan urheilupuistossa. Ottelu on tärkeä molemmille joukkueille: FC Honka tarvitsee pisteitä johtopaikan säilyttämiseksi ja KMF noustaakseen ylempään loppusarjaan. Ottelu on samalla FC Hongan viimeinen esiintyminen kotiyleisön edessä ennen ensi viikon Uefan naisten cupin ensimmäisen kierroksen otteluita Färsaarilla. Lauantaina on siis honkalaisilla hieno mahdollisuus paikan päällä toivottaa onnea ja menestystä naisten edustusjoukkueelle vaativalle ja haastavalle matkalle. Kaikilla alle 16-vuotiailla sekä FC Hongan pelaajilla ja valmentajilla on vapaa pääsy naisten joukkueen kotiotteluihin
FC Hongan Tanoke jalkapallokoulu harjoittelee Tapiolan Urheilupuistossa 30.7.-27.8.07 klo 18-19. FC Hongan Tanoke harkkaryhmä jatkaa harjoituksia 1.8.07 klo 18 -96 syntyneet ja klo 19 -97 ja -98 syntyneet.
Uefan naisten cupin ensimmäinen karsintakierros arvottiin torstaina Sveitsin Nyonissa. Suomea edustava viime kauden mestari FC Honka pelaa elokuun toisella viikolla karsintaturnauksensa Fäärsaarilla. Naisten Uefa-cupin ensimmäisellä kierroksella 8.-14. elokuuta FC Honka kohtaa Fäärsaarten Klaksvíkar Ítróttarfelagin sekä Islannin Valur Reykjavíkin ja Hollannin ADO Den Haagin. FC Hongan vaihtoehtoina arvonnassa olivat karsintaturnaus Fäärsaarilla tai Itävallassa. Päävalmentaja Marko Salorannan mukaan FC Hongalle osui arvonnassa huonompi vaihtoehto kahdesta mahdollisesta: -Fäärsaarille matka on vaikea ja kallis. Itävallan vaihtoehdossa myös ykköskorin joukkue olisi voinut olla helpompi kuin nyt vastaan asettuva Islannin Valur Reykjavík. FC Hongan tulevista vastustajista Uefa-cupissa Saloranta tietää tässä vaiheessa, että Islannin mestari Valur Reykjavík on käytännössä sama kuin maan menestyvä naisten maajoukkue. -Hollannissa alkaa syksyllä ammattilaissarja ja ADO Den Haag on yksi sen joukkueista. Fäärsaaret on arvoitus, mutta kotikentällä Klaksvíkar Ítróttarfelag on varmasti vaikea kohdata. Fäärsaarten miesten joukkuehan putosi niukasti Intertoto-cupissa, joten kyllä siellä jalkapalloa osataan pelata. Saloranta saa mahdollisuuden tutustua fäärsaarelaiseen jalkapalloon kun hänen valmentamansa Suomen U16-tyttöjen maajoukkue kohtaa Fäärsaaret EM-karsintalohkossa. Uefan naisten cupin ensimmäinen karsintakierros pelataan kymmenessä neljän joukkueen lohkossa. Lohkojen voittajat ja karsintakierroksen paras kakkonen jatkavat toiselle kierrokselle, joka pelataan lokakuussa. Viime kauden parhaat, eli Arsenal, Umeå IK, 1. FFC Frankfurt, Brøndby IF ja Kolbotn IL tulevat mukaan cupin toisella kierroksella.
RSS ATOM