Jäsenhuone|Työhuone

Aiemmat uutiset

Jonna Norppa-Rahkola on nimetty valmentajaksi FC Hongan B-tyttöjen joukkueeseen. Joukkueen päävalmentajana on Janne Suokononautio. Näin joukkueen valmennuksesta vastaa kaksikko, jolla on takanaan pitkä oma ura pelaajana huipputasolla ja kansainvälisissä otteluissa.
Kuusi pelaajaa FC Hongasta on saanut kutsun naisten A-maajoukkueen Eerikkilän testileirille 19.-21. helmikuuta
FC Hongan naisten joukkueen maalivahtivalmentaja Tommi Laitila on palkittu tammikuun vihreän kortin toimijana.
Hongan poikien edustusjoukkueita kutsutaan jatkossa akatemiajoukkueiksi. Muutos koskee seuraavia joukkueita: A-pojat SM-karsinta, B-pojat SM-karsinta, C15 pojat, C14 pojat, D13 pojat ja D12 pojat
Hongan talenttiakatemia varmisti pääsynsä SM-lopputurnaukseen ensi heinäkuussa Eerikkilässä, kun se alkulohkon toiseksi viimeisessä ottelussa voitti Pirkanmaan akatemian 4-1. Puoliaikatilanne oli 0-0
Euroopan lopputurnaukseen valmistautuva 93 poikien akatemiajoukkue oli hyvässä pelivireessä Riikassa järjestetyssä turnauksessa.
Suomen Palloliitto on myöntänyt FC Honka ry.lle Kyky- ja Taitokoulu-statuksen.
FC Hongan Anna Westerlund, 18, sai kutsun naisten A-maajoukkueeseen, joka ensi viikolla pelaa kansainvälisen turnauksen Kiinassa. Turnauksen muut maat ovat Kiina, USA ja Kanada.
Naisten jalkapalloliigan viime kauden mestari FC Honka on solminut ensi kautta koskevia sopimuksia kahden pelaajan ja avustavan valmentajan kanssa.
RSS ATOM