Jäsenhuone|Työhuone

Joukkueissa tapahtuu

Sunnuntaina 10.6.07 klo 18.30 pelataan Tapiolan Urheilupuistossa Naisten liigaottelu FC Honka-FC Sport (Vaasa). FC Hongan pelaajilla ja valmentajilla sekä kaikilla alle 16-vuotiailla on vapaapääsy otteluun. Muuten aikuisilta pääsymaksu on 5 euroa. Sunnuntain peli on FC Hongan naisten joukkueen perinteinen koululaisille suunnattu ottelu. Naisten edustusjoukkueen pelaajat vierailivat toukokuun lopussa viidessä espoolaisessa koulussa, kertomassa itsestään ja FC Hongasta, jakamassa aineistoa FC Hongan jalkapallokouluista ja -leireistä sekä Palloliiton koulutoiminnasta ja pitämällä aamun avauksia ja jalkapalloharjoituksia liikuntatunneilla. Vierailujen yhteydessä pelaajat jakoivat oppilaiden vanhemmille ja opettajille noin 300 vapaalippua. Palloliiton järjestämällä tapahtumatorilla Rautatientorilla FC Hongan pelaajat jakoivat viikolla nimmareiden lisäksi noin 100 vapaalippua. Sunnuntain otteluun on ilmoittanut saapuvansa myös EPS:n Leijonat-97 tyttöjoukkue vanhempineen.Toivottavasti FC Hongan tyttö- ja poikajoukkueet ottavat tämän haasteena ja saapuvat myös paikalle. Ottelun tauolla kaikille lapsille tarjotaan mehua. FC Honka on naisten liigassa toisella sijalla, pisteen päässä HJK:sta, jolla tosin on yksi ottelu enemmän pelattuna. Sunnuntain FC Honka pelaa pitkästä aikaa kotikentällään. Ja jo keskiviikkona 13.6.07 klo 18.30 on seuraava kotiottelu. Silloin vieraaksi saapuu SC Raisio.
Suomen Cupin 5 kierroksen peli FC Honka/A-Atlantis pelataan to 7.6.07 Espoonlahden nurmella klo 19.15. Ilmainen sisäänpääsy!
Saksan Cellessä pelattiin 36 joukkueen kova kansainvälinen turnaus. Turnauksessa Honka kohtasi Manchester Unitedin kahdesti. Molemmat ottelut päättyivät Hongan voittoihin maalein 4-2 ja 2-1. Hongan loppusijoitus turnauksessa oli 19. Turnauksen voitti Bayer Leverkusen, joka finaalissa voitti Stuttgardin, kolmas oli Besiktas Turkista, neljäs Valencia Espanjasta ja viides Feyenoord Hollannista. FC Hongan pelit Honka-FC Basel 0-0, Honka-Sturm Hauzenberg 3-0, Honka-Manchester United 4-2, Honka-Hertha BC 0-2, Honka-Iserlohn 0-1. Joukkue putosi A-finaalista maalieron takia Honka-Oberneuland 2-0, Honka-Manchester United 2-1, Honka-Glasgow Rangers 1-5, Honka-Viborg (Tanska) 4-0.
FC Hongan 94-pojilla on kova haaste, kun he kohtaavat lauantaina 2.6.07 Cellessä, Saksassa, Manchester Unitedin vastaavan joukkueen. Samassa alkulohkossa on myös Hertha Berlin. FC Hongan 93-pojat kävivät vappuna Hollannissa ja Saksassa. Vappupäivänä Honka kohtasi Borussia Möchengladbachin. Ensimmäinen puoliaika päättyi tasan 1-1, mutta Honka kiri toisella upeaan 4-1 voittoon.
FC Hongan Tanoke jalkapalloleirejä pidetään kesäkuun ja elokuun ensimmäisellä viikolla maanantaista perjantaihin klo 10-14 (5- ja 6-vuotiaat harjoittelevat klo 10-12) Tapiolan urheilupuistossa.
Lauantaina klo 13 Tapiolan urheilupuistossa pelataan naisten liigan kärkiottelu kun sarjan johdossa oleva Åland United saapuu sarjakolmosen FC Hongan vieraaksi. Otteluun on vapaa pääsy kaikilla FC Hongan pelaajilla ja valmentajilla sekä kaikilla alle 16-vuotiailla. Muilla pääsymaksu on 5 euroa.
FC Hongan Tanoke-jalkapallokoulu alkaa 7.5. klo 18-19. Koululaiset harjoittelevat joka ma elokuun loppuun, poikkeuksena heinäkuu jolloin olemme lomalla. Tanoke-jalkapallokoulu on tarkoitettu 2000-2002 syntyneille tytöille ja pojille. Koulun hinta on 110e (sisältäen pallon, harjoituspaidan, vakuutuksen ja opetuksen). Ilmoittautumiset sähköpostilla os. toimisto@fchonka.org. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittakaa lapsen nimi, henkilötunnus, osoite, postinumero ja äidin tai isän GSM-numero. TÄYNNÄ !
Tänään (to 5.4.07) klo 18 pelataan Tapiolan urheilupuiston tekonurmella FC Hongan Naisten Liigajoukkueen ensimmäinen kotiottelu. Vastustajaksi saapuu HJK. FC Hongan pelaajat ja valmentajat pääsevät ilmaiseksi katsomaan KAIKKIA FC Hongan Naisten Liigajoukkueen kotiotteluja. TERVETULOA KATSOMAAN JA KANNUSTAMAAN NAISEMME VOITTOON!!!
FC Honka ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään to 29.3.07 klo 20 FC Hongan toimitalon neuvotteluhuoneessa os. Urheilupuistontie 2.
FC Hongan naisten edestusjoukkueen kausikortti 2007 on nyt myynnissä. Kausikorttia myydään 25 euron hintaan kaikissa FC Hongan kotiotteluissa ja myös jo liigacupin välierässä 18.3. PuiU-FC Honka. Kausikortin voi myös ostaa FC Hongan toimistossa ja kioskissa Tapiolan urheilupuistossa. Kausikortteja voi tilata etukäteen osoitteesta toimisto@fchonka.org tai soittamalla numeroon (09) 4523 880. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikissa FC Hongan naisten edustusjoukkueen kotiotteluissa kaudella 2007
RSS ATOM