Jäsenhuone|Työhuone

Joukkueissa tapahtuu

Sunnuntaina 21.1. klo 16 Esport Arenassa FC Honka kohtaa naisten liigacupissa JyPK:n Jyväskylästä. Tervetuloa kannustamaan seuramme mestarijoukkue hyvään alkuun tällä kaudella ja tutustumaan uusiin ja mielenkiintoisiin pelaajiin naisten edustusjoukkueessa! Otteluun on vapaa pääsy alle 16-vuotiailla sekä kaikilla FC Hongan pelaajilla ja valmentajilla!
Liikuntahulinat ti 5.12.06 klo 13.30- 17.30 Esport Arenalla. Luvassa monipuolisia lajikokeiluja ja toimipisteitä mm. FC Hongan Naisten SM-joukkueen pelaajat järjestävät lapsille pomputtelua, syöttönäytöstä sekä lapset pääsevät vetämään rangaistuslaukauksia OIKEALLE mallivahdille. Hulinoissa mukana myös Olarin voimistelijat, Oilers, Blues, Tanssikoulu DCA jne. KAIKKI HONKALAISET HULINOIHIN!!!!
FC Honka ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 29.11.06 klo 20 FC Honka ry:n neuvotteluhuoneessa, os Urheilupuistontie 2.
FC Hongan kauden 2006 päättäjäiset pidetään su 12.11.06 klo 16.30 Olarin koulun ja lukion salissa. TERVETULOA kaikki honkalaiset kyseiseen tilaisuuteen! Jokaisesta joukkueesta palkitaan vähintäin yksi pelaaja.
FC Hongan edustus-joukkueiden valmentajat Mika Lehkosuo ja Marko Saloranta sekä pelaajat Roni Porokara ja Maija Saari valittiin Palloliiton Uudenmaan piirin vuosikokouksessa vuoden parhaiksi.
FC Hongan miehet vahvistivat asemiaan taistelussa tämän kauden mestaruudesta Veikkausliigassa voittamalla vieraissa KooTeePeen 2-1. Samalla TamU ja Haka menettivät pisteitä. FC Hongan pelin järjestelijänä toimi John Weckström.
FC Honka ja naisten joukkueen päävalmentaja Marko Saloranta ovat sopineet Salorannan sopimuksen jatkamisesta kauden 2009 loppuun. Uusi sopimus osa FC Hongan naisten joukkueen uutta kolmevuotista kehitysprojektia.
92-poikien aluemestaruus ratkesi jo kaksi kierrosta ennen sarjan päättymistä, kun mestaruutta puolustava Honka Black Magic voitti Matinkylän tekonurmella HJK:n maalein 3-1.
Yhteensä kahdeksan pelaajaa on kutsuttu FC Hongasta U20- ja U21-naisten maajoukkueisiin. U20-naisten MM-joukkuee viimeistelee kuntoaan USA:ta vastaan ja U21-naisten matkaavat Pohjoismaiden turnaukseen Norjaan.
HesaCup '06 (12.7.2006)
Aurinko on paistanut kirkkaalta taivaalta ja pelit ovat olleet tiukkoja Helsinki Cupin ensimmäisinä päivinä. Loistava sää on myös houkutellut runsaasti yleisöä cupin noin 50:lle kentälle Helsingissä ja Espoossa.
RSS ATOM