Jäsenhuone|Työhuone

Aiemmat uutiset

Keskiviikkona 13.6. klo 18.30 pelataan Tapiolan urheilupuistossa naisten liigan ottelu FC Honka-SC Raisio. FC Hongan pelaajilla ja valmentajilla sekä kaikilla alle 16-vuotiailla on vapaa pääsy otteluun. Muuten aikuisilta pääsymaksu on 5 euroa. Keskiviikon peli on FC Hongan naisten joukkueen viimeinen kotiottelu ennen sarjataukoa. FC Honka on naisten liigassa toisella sijalla, kahden pisteen päässä HJK:sta, jolla tosin on yksi ottelu enemmän pelattuna. Voitolla keskiviikkona FC Honka siirtyy naisten liigan kärkeen!
Ilman piirijoukkuepelaajiaan Turun turnaukseen osallistunut Honka 93 voitti turnauksen finaalissa Turun Palloveikot 2-0 ja semifinaalissa FC Interin Turusta maalein 1-0. Joukkue pelasi turnauksessa viisi ottelua, joista neljä voittoa ja yksi tasapeli. Honka majoittui Turun ja Kaarinan leirikeskukseen Kunstenniemeen, joka on suositeltava ja halpa vaihtoehto Turun turnauksiin osallistuville joukkueille.
Sunnuntaina 10.6.07 klo 18.30 pelataan Tapiolan Urheilupuistossa Naisten liigaottelu FC Honka-FC Sport (Vaasa). FC Hongan pelaajilla ja valmentajilla sekä kaikilla alle 16-vuotiailla on vapaapääsy otteluun. Muuten aikuisilta pääsymaksu on 5 euroa. Sunnuntain peli on FC Hongan naisten joukkueen perinteinen koululaisille suunnattu ottelu. Naisten edustusjoukkueen pelaajat vierailivat toukokuun lopussa viidessä espoolaisessa koulussa, kertomassa itsestään ja FC Hongasta, jakamassa aineistoa FC Hongan jalkapallokouluista ja -leireistä sekä Palloliiton koulutoiminnasta ja pitämällä aamun avauksia ja jalkapalloharjoituksia liikuntatunneilla. Vierailujen yhteydessä pelaajat jakoivat oppilaiden vanhemmille ja opettajille noin 300 vapaalippua. Palloliiton järjestämällä tapahtumatorilla Rautatientorilla FC Hongan pelaajat jakoivat viikolla nimmareiden lisäksi noin 100 vapaalippua. Sunnuntain otteluun on ilmoittanut saapuvansa myös EPS:n Leijonat-97 tyttöjoukkue vanhempineen.Toivottavasti FC Hongan tyttö- ja poikajoukkueet ottavat tämän haasteena ja saapuvat myös paikalle. Ottelun tauolla kaikille lapsille tarjotaan mehua. FC Honka on naisten liigassa toisella sijalla, pisteen päässä HJK:sta, jolla tosin on yksi ottelu enemmän pelattuna. Sunnuntain FC Honka pelaa pitkästä aikaa kotikentällään. Ja jo keskiviikkona 13.6.07 klo 18.30 on seuraava kotiottelu. Silloin vieraaksi saapuu SC Raisio.
Suomen Cupin 5 kierroksen peli FC Honka/A-Atlantis pelataan to 7.6.07 Espoonlahden nurmella klo 19.15. Ilmainen sisäänpääsy!
Saksan Cellessä pelattiin 36 joukkueen kova kansainvälinen turnaus. Turnauksessa Honka kohtasi Manchester Unitedin kahdesti. Molemmat ottelut päättyivät Hongan voittoihin maalein 4-2 ja 2-1. Hongan loppusijoitus turnauksessa oli 19. Turnauksen voitti Bayer Leverkusen, joka finaalissa voitti Stuttgardin, kolmas oli Besiktas Turkista, neljäs Valencia Espanjasta ja viides Feyenoord Hollannista. FC Hongan pelit Honka-FC Basel 0-0, Honka-Sturm Hauzenberg 3-0, Honka-Manchester United 4-2, Honka-Hertha BC 0-2, Honka-Iserlohn 0-1. Joukkue putosi A-finaalista maalieron takia Honka-Oberneuland 2-0, Honka-Manchester United 2-1, Honka-Glasgow Rangers 1-5, Honka-Viborg (Tanska) 4-0.
FC Hongan 94-pojilla on kova haaste, kun he kohtaavat lauantaina 2.6.07 Cellessä, Saksassa, Manchester Unitedin vastaavan joukkueen. Samassa alkulohkossa on myös Hertha Berlin. FC Hongan 93-pojat kävivät vappuna Hollannissa ja Saksassa. Vappupäivänä Honka kohtasi Borussia Möchengladbachin. Ensimmäinen puoliaika päättyi tasan 1-1, mutta Honka kiri toisella upeaan 4-1 voittoon.
FC Hongan Tanoke jalkapalloleirejä pidetään kesäkuun ja elokuun ensimmäisellä viikolla maanantaista perjantaihin klo 10-14 (5- ja 6-vuotiaat harjoittelevat klo 10-12) Tapiolan urheilupuistossa.
Lauantaina klo 13 Tapiolan urheilupuistossa pelataan naisten liigan kärkiottelu kun sarjan johdossa oleva Åland United saapuu sarjakolmosen FC Hongan vieraaksi. Otteluun on vapaa pääsy kaikilla FC Hongan pelaajilla ja valmentajilla sekä kaikilla alle 16-vuotiailla. Muilla pääsymaksu on 5 euroa.
FC Hongan Tanoke-jalkapallokoulu alkaa 7.5. klo 18-19. Koululaiset harjoittelevat joka ma elokuun loppuun, poikkeuksena heinäkuu jolloin olemme lomalla. Tanoke-jalkapallokoulu on tarkoitettu 2000-2002 syntyneille tytöille ja pojille. Koulun hinta on 110e (sisältäen pallon, harjoituspaidan, vakuutuksen ja opetuksen). Ilmoittautumiset sähköpostilla os. toimisto@fchonka.org. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittakaa lapsen nimi, henkilötunnus, osoite, postinumero ja äidin tai isän GSM-numero. TÄYNNÄ !
Tänään (to 5.4.07) klo 18 pelataan Tapiolan urheilupuiston tekonurmella FC Hongan Naisten Liigajoukkueen ensimmäinen kotiottelu. Vastustajaksi saapuu HJK. FC Hongan pelaajat ja valmentajat pääsevät ilmaiseksi katsomaan KAIKKIA FC Hongan Naisten Liigajoukkueen kotiotteluja. TERVETULOA KATSOMAAN JA KANNUSTAMAAN NAISEMME VOITTOON!!!
RSS ATOM