Jäsenhuone|Työhuone

Aiemmat uutiset

FC Hongan Tanoke jalkapalloleirejä pidetään kesäkuun ja elokuun ensimmäisellä viikolla maanantaista perjantaihin klo 10-14 (5- ja 6-vuotiaat harjoittelevat klo 10-12) Tapiolan urheilupuistossa.
Lauantaina klo 13 Tapiolan urheilupuistossa pelataan naisten liigan kärkiottelu kun sarjan johdossa oleva Åland United saapuu sarjakolmosen FC Hongan vieraaksi. Otteluun on vapaa pääsy kaikilla FC Hongan pelaajilla ja valmentajilla sekä kaikilla alle 16-vuotiailla. Muilla pääsymaksu on 5 euroa.
FC Hongan Tanoke-jalkapallokoulu alkaa 7.5. klo 18-19. Koululaiset harjoittelevat joka ma elokuun loppuun, poikkeuksena heinäkuu jolloin olemme lomalla. Tanoke-jalkapallokoulu on tarkoitettu 2000-2002 syntyneille tytöille ja pojille. Koulun hinta on 110e (sisältäen pallon, harjoituspaidan, vakuutuksen ja opetuksen). Ilmoittautumiset sähköpostilla os. toimisto@fchonka.org. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittakaa lapsen nimi, henkilötunnus, osoite, postinumero ja äidin tai isän GSM-numero. TÄYNNÄ !
Tänään (to 5.4.07) klo 18 pelataan Tapiolan urheilupuiston tekonurmella FC Hongan Naisten Liigajoukkueen ensimmäinen kotiottelu. Vastustajaksi saapuu HJK. FC Hongan pelaajat ja valmentajat pääsevät ilmaiseksi katsomaan KAIKKIA FC Hongan Naisten Liigajoukkueen kotiotteluja. TERVETULOA KATSOMAAN JA KANNUSTAMAAN NAISEMME VOITTOON!!!
FC Honka ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään to 29.3.07 klo 20 FC Hongan toimitalon neuvotteluhuoneessa os. Urheilupuistontie 2.
FC Hongan naisten edestusjoukkueen kausikortti 2007 on nyt myynnissä. Kausikorttia myydään 25 euron hintaan kaikissa FC Hongan kotiotteluissa ja myös jo liigacupin välierässä 18.3. PuiU-FC Honka. Kausikortin voi myös ostaa FC Hongan toimistossa ja kioskissa Tapiolan urheilupuistossa. Kausikortteja voi tilata etukäteen osoitteesta toimisto@fchonka.org tai soittamalla numeroon (09) 4523 880. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikissa FC Hongan naisten edustusjoukkueen kotiotteluissa kaudella 2007
Lauantaina 03.03.07 klo 9-13 pelataan Esport Arenan jalkapallohallissa Tapion Hongan 50v. juhlaotteluja. FC Honka kohtaa HJK:n viisi kertaa eri ikäluokissa kyseisenä päivänä. (Klo 9 FC Honka T92 Edari - HJK T92, klo 10 FC Honka P97-HJK P97 ja FC Honka P96 - HJK P96, klo 11 FC Honka P93 - HJK P93 klo 12 FC Honka P92 - HJK P92)
Toppari Maija Saari sai pelaajien luottamuksen jatkaa FC Hongan kapteenina. Näin Saari kantaa kasvattajaseuransa kapteenin nauhaa jo neljättä vuotta peräkkäin. Maija Saari on viimeiset kaudet toiminut myös nuorisomaajoukkueidensa kapteenina. Varakapteeneiksi FC Hongan pelaajat äänestivät maalivahti Tinja-Riikka Korpelan, hyökkääjä Eveliina Sarapään ja puolustaja/keskikenttäpelaaja Elina Syrjälän. Myös Syrjälällä alkaa neljäs kausi kapteeniston jäsenenä. Korpela ja Sarapää valittiin ensimmäisen kerran pelaajien edustajiksi.
Hyökkääjä Taru Laihanen pöyritti JyPK:n puolustajia tehokkaasti liigacupin ottelussa Esport Arenassa. FC Hongan voittoon 4-0 päättyneessä Suomen mestarin ja Ykkösen nuoren joukkueen kohtaamisessa Laihanen iski tehopisteet 2+1. Viimeisellä hyökkäyskolmanneksella FC Hongan peli kulki muutenkin mallikkaasti kun Jaana Lyytikäinenkin oli parhaalla pelipäällä. Keskikentällä JyPK pelasi kuitenkin ennakkoluulottomasti ja rohkeasti voittaen kaksinkamppailuja hyvällä prosentilla.
Tapion Hongan 50-vuotisjuhlagaalan illalliskortit ovat saapuneet toimistolle. Tapion Hongan tukisäätiö, Jäähonka, Tapiolan Honka sekä FC Honka juhlivat yhdessä Tapion Hongan 50-vuotista taivalta järjestämällä juhlagaalan Sokos Hotelli Tapiola Gardenissa lauantaina 3.3.2007 klo 19. Ohjelmassa virallinen osuus puheineen, illallinen buffetista, kahvia ja kakkua sekä esiintyjinä "Tapiolan pojat" Mikko Kivinen, Jukka Laaksonen, Taneli Mäkelä ja Jukka Puotila. Illalliskortteja (40e/kpl) myydään FC Hongan toimistolta, os Urheilupuistontie 2. Lippuja voi varata sekä puhelimitse 09-452 3880 tai sähköpostilla toimisto@fchonka.org. HUOM!!! Illalliskortteja on saatavilla rajoitetusti.
RSS ATOM