Jäsenhuone|Työhuone

Aiemmat uutiset

FC Hongan miehet vahvistivat asemiaan taistelussa tämän kauden mestaruudesta Veikkausliigassa voittamalla vieraissa KooTeePeen 2-1. Samalla TamU ja Haka menettivät pisteitä. FC Hongan pelin järjestelijänä toimi John Weckström.
FC Honka ja naisten joukkueen päävalmentaja Marko Saloranta ovat sopineet Salorannan sopimuksen jatkamisesta kauden 2009 loppuun. Uusi sopimus osa FC Hongan naisten joukkueen uutta kolmevuotista kehitysprojektia.
92-poikien aluemestaruus ratkesi jo kaksi kierrosta ennen sarjan päättymistä, kun mestaruutta puolustava Honka Black Magic voitti Matinkylän tekonurmella HJK:n maalein 3-1.
Yhteensä kahdeksan pelaajaa on kutsuttu FC Hongasta U20- ja U21-naisten maajoukkueisiin. U20-naisten MM-joukkuee viimeistelee kuntoaan USA:ta vastaan ja U21-naisten matkaavat Pohjoismaiden turnaukseen Norjaan.
HesaCup '06 (12.7.2006)
Aurinko on paistanut kirkkaalta taivaalta ja pelit ovat olleet tiukkoja Helsinki Cupin ensimmäisinä päivinä. Loistava sää on myös houkutellut runsaasti yleisöä cupin noin 50:lle kentälle Helsingissä ja Espoossa.
RSS ATOM