Jäsenhuone|Työhuone

Tiedote - Tahtotilana paluu liigaan vuonna 2017

14.1.2015

 

Miesten edustusjoukkueemme on monena vuonna tarjonnut meille huikeita urheilullisia elämyksiä. Tähän ketjuun on tarkoitus saada jatkoa. Tänään Esportin kanssa allekirjoittamamme sopimus tuo joukkueelle resurssit nousta sarjaporras kerrallaan takaisin sinne, minne se mielestämme kuuluu.

Yhteistyö Esportin kanssa avaa partnerimme palvelutarjonnan (oheislajit, kuntoilu, fitness, testaus jne) kautta aitoja synergiaetuja kaikkien seuran joukkueiden käyttöön. Miesten edustusjoukkue tulee osallistumaan yhteisöllisyyttä vahvistavaan kummipelaajatoimintaan ja sen vastuuvalmentaja toivotetaan tervetulleeksi seuran valmennuslinjan rakennustyöhön. Edustusjoukkueen yhteistyötä suuren kentän akatemiajoukkueiden kanssa tiivistetään ja uutta reservijoukkuetta ryhdytään nostamaan korkeammille sarjatasoille. Seuran akatemiajoukkueet jatkavat itsenäisinä toimintaansa.

Kaikki ei miesten edustusjoukkueessa kuitenkaan muutu. Joukkueen sarjanimi on edelleen FC Honka, se pelaa Tapiolan urheilupuiston nurmella tutuissa väreissä ja oma logomme rinnuksessa. Joukkueella tulee olemaan vahva honkalainen identiteetti.