Jäsenhuone|Työhuone

Kannusta mua -kampanja

2.5.2016

Kevään ilmiö junnukentillä alkoi: Kannusta mua -kampanja alkaa tänään maanantaina ja jatkuu koko toukokuun

Fc Honka on mukana Palloliiton Helsingin piirin tänään aloittamassa kampanjassa, jonka tavoitteena on vahvistaa lasten ja nuorten urheilun hyvää ilmapiiriä. Kannusta mua -kampanja painottaa, että positiivinen ilmapiiri ja toiminta ovat tärkeitä niin kentällä kuin kentän laidallakin.

Kampanjan aloitusvideolla jalkapallomaalivahti Lassi Hurskainen ja Hongan liigapelaaja Riikka Hannula kääntävät junioripelaajien ja kentän reunalla yleensä kannustavien aikuisten roolit päinvastoin. Puhutteleva video on katsottavissa osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=WVNCpC0EHiY. Lämmin kiitos mukana olleille Hongan junnuille ja Riikalle & Lassille - video tuotettiin kokonaisuudessaan vapaaehtoisvoimin.

Kampanjaan voivat osallistua seuran lisäksi joukkueet sekä yksittäiset pelaajat, vanhemmat, tuomarit – tai kuka tahansa, joka haluaa tukea hyvää fiilistä ja kannustavaa ilmapiiriä junnufutiksessa. Kannustammekin jakamaan hyvää fiilistä niin kentillä kuin sosiaalisessa mediassakin. Kuvissa ja videoissa käytetään aihetunnistetta #kannustamua.

Kampanjasivut: http://www.palloliitto.fi/helsinki/kannusta-mua-kampanja

Instagram: https://www.instagram.com/kannustamua/

Facebook: https://www.facebook.com/SPLHelsinki