Jäsenhuone|Työhuone

FC Honka etsii vielä muutamia valmentajia joukkueisiinsa

27.10.2017

Kauden 2018 lähestyessä FC Honka etsii vielä muutamia oman työn ohella tai vapaaehtoispohjaisesti valmennustehtävistä kiinnostuneita henkilöitä joukkueidensa toimintaan.

FC Hongan kehittyvässä seuratoiminnassa on vielä muutamia vapaita valmentajan tehtäviä täytettävänä toimintaryhmien uudelleen muotoutumisen jälkeen. Valmennustehtävät ovat oman työn ohella (oto) tehtäviä tuntilaskutus tai palkkioperusteisia tai puhtaasti vapaaehtoisuuteen perustuvia. Vapaita tehtävänkuvia löytyy niin kokeneelle jalkapallovalmentajalle kuin valmennusuraansa aloittelevalle henkilölle. 

Toivomme hakijoilta kokemusta jalkapallosta joko pelaajana tai valmentajana. Suoritetut SPL:n tai UEFA:n valmentajakoulutukset tai muu kasvatus- ja liikunta-alan koulutus katsotaan eduksi. Koulutus- ja kokemus eivät kaikissa tehtävissä ole välttämätön, nyt etsimme sopivia persoonia, jotka istuvat avoimina oleviin tehtäviin. Nimettävien valmentajien tulee sitoutua FC Hongan seuratoimintaa ohjaavaan valmennuslinjaan ja kyetä esittämään puhdas rikostaustaselvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelemisen osalta.

Seura tarjoaa valmentajilleen mahdollisuuden täydennys- ja lisäkouluttautumiseen, loistavan mahdollisuuden olla osana rakentamassa ja kehittämässä yhtä Suomen suurimmista juniorijalkapallo-organisaatioista sekä aktiivisen ja positiivisen toimintaympäristön.

Mikäli olet henkilö, joka haluaa liittyä mukaan kehittyvään seuratoimintaan, haluat olla osana kehittämässä suomalaista juniorijalkapalloa ja olet vielä valmis allekirjoittamaan valmentajasopimuksen koskien kautta 2018, jätä sähköinen hakemus oheisen linkin kautta:

Sähköinen valmentajahakemus

 

Lisätiedot

Sähköpostitse etunimi.sukunimi@fchonka.fi

Puhelimitse:
Valmennuspäällikkö Niko Laiho, 050 567 8395
Valmennuspäällikkö Kjell Friberg, 050 302 7853
Valmennuspäällikkö Kimmo Ketonen, 040 516 1632