Jäsenhuone|Työhuone

EsPa ja HooGee yhteistyöhön FC Hongan kanssa

11.3.2014

 EsPa ja HooGee ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta FC Hongan kanssa. Yhteistyöpalaverissa sovimme seuraavaa.


D-kurssit järjestetään 2014 yhteistyössä (EsPa, HooGee, Honka) seuraavasti:

Ensimmäinen D-kurssi 8.-9.3.2014 ja 29.-30.3.2014 (Espoo)
Toinen D-kurssi 18.-19.10.2014 ja 25.-26.10.2014 (Espoo)

D-kurssien kouluttajana toimii Juha Moilanen Hongasta.

Sovimme myös, että kaikkien kolmen yhteistyöseuran valmentajat ovat tervetulleita minkä tahansa yhteistyöseuran järjestämiin sisäisiin valmentajakoulutuksiin. Näihin kuuluvat esimerkiksi Hongan sisäiset maalivahtivalmentajakoulutukset. EsPan ja HooGeen joukkueiden huoltajat voivat ilmoittautua ja osallistua Hongan järjestämään huoltajakoulutukseen, joka järjestetään 9.1.2014. Lisätietoa huoltajakoulutuksesta alla olevassa osoitteessa:


http://www.fchonka.org/?x103997=894550

Edelleen sovimme, että Honka avaa ovet EsPan ja HooGeen pelaajille Hongan aamuharjoituksiin. Tästä tiedotetaan lisää ensi vuoden puolella.

Yhteistyöpalaverissa kävimme myös läpi ja tarkastimme, ettei pelaajasiirtojen eettisiä ohjeita rikota Hongan puolelta. Totesimme asian olevan hyvällä mallilla. EsPan ja HooGeen puolelta toimme ilmi, ettei meillä ole mitään vastaan yksittäisen lahjakkaan pelaajan siirtymistä Hongan akatemiajoukkueisiin, mutta samalla
todettiin yhdessä, ettei pelaajien siirtyminen EsPasta tai HooGeesta Hongan haastejoukkueisiin ole järkevää. Myös Honka toivoo näiden pelaajien pysyvän omissa seuroissaan. Honka viestii tämän omille joukkueilleen.

 

Palaveriin osallistuivat

 

Tuukka Uimonen , EsPa valmennuspäällikkö

Mauri Akkanen , HooGee toiminnanjohtaja

Juha Moilanen , Honka valmentajakouluttaja / akatemiavalmentaja