Jäsenhuone|Työhuone

Aiemmat uutiset

https://taso.palloliitto.fi/taso/taitokisa.php?tulokset=3359
Hongan lapsiurheiluvaiheen ikäluokkamallia on pilotoitu 3 vuoden ajan ja toimivimmat rakenteet, toimintamallit ja linjaukset on aika jalkauttaa kaikkiin ikäluokkiimme. Raamit joiden sisällä tavoittelemme vastuullista ja laadukasta pelaajakehitystä on syytä olla kaikkien osapuolten tiedossa, jotka vaikuttavat lapsen kehitykseen! Ikäluokkavastaavat, toimihenkilöt ja vanhemmat tervetuloa ikäluokkamallin Kick Off tapahtumaan Opinmäen koulun auditorioon 4.12.2017 klo 20-22. Tilaisuuden vetää Jere Matinlassi -Me Ollaan Honka-
FC Honka lähtee tavoittelemaan U20 SM-sarjapaikkaa karsintojen kautta. Joukkuetta valmentaa Edmundo Wifi.
Kauden 2018 lähestyessä FC Honka etsii vielä muutamia oman työn ohella tai vapaaehtoispohjaisesti valmennustehtävistä kiinnostuneita henkilöitä joukkueidensa toimintaan.
Musta -linja tarjoaa motivoituneille pelaajille kilpaurheilupolun Akatemiatoiminnan rinnalla. Akatemiatoiminnan kanssa tiiviiseen yhteistyöhön kehitetty malli pitää huolen, että FC Hongassa jokaiselle motivoituneelle pelaajalle löytyy yksilöllisesti soveltuva, kilpaurheilullisia tavoitteita tukeva toimintaympäristö.
FC Honka tulee panostamaan kaudella 2018 tyttöjen pelaajanpolun kehittämiseen sekä espoolaisen yhteistyön lisäämiseen seurojen välillä. Kuluneen kauden menestystarinalle halutaan rakentaa jatkumoa.
FC Honka ja Esport Oy ovat sopineet yhteistyönsä syventämisestä koskien miesten reservijoukkuetta sekä U17 Akatemiaa. U17-19 muiden joukkueiden tulevaisuuden näkymät ovat myös niin ikään kirkastuneet.
RSS ATOM