Jäsenhuone|Työhuone

Aiemmat uutiset

FC Honka tulee panostamaan kaudella 2018 tyttöjen pelaajanpolun kehittämiseen sekä espoolaisen yhteistyön lisäämiseen seurojen välillä. Kuluneen kauden menestystarinalle halutaan rakentaa jatkumoa.
FC Honka ja Esport Oy ovat sopineet yhteistyönsä syventämisestä koskien miesten reservijoukkuetta sekä U17 Akatemiaa. U17-19 muiden joukkueiden tulevaisuuden näkymät ovat myös niin ikään kirkastuneet.
pidetään Opinmäen palloiluhallissa sunnuntaina 22.10.17 klo 13.00 Toivotamme kaikki tervetulleeksi
FC Hongan nuorisourheiluvaiheen valmennus vahvistuu kolmella huippunimellä, kun Tero Tainio, Abdi Mohamed ja Henri Kaasalainen liittyvät U12-U15 ikäluokkien valmennustiimeihin.
Klinikat ja aamuharjoitukset syyslomalla viikon 42
Yhdistyksen syyskokous valitsi tulevalle kaudelle yhdistyksen puheenjohtajan ja lisäksi neljä uutta jäsentä johtokuntaan.
Honka ry järjestää avoimet harjoitukset alla oleville ikäluokille, muista ikäluokista tiedotetaan erikseen.
Lauantaina Myyrmäessä Naisten Liigassa Honka voitti PK-35 maalein 0-1 ja sunnuntaina B-tytöt tekivät Myllypurossa samoin.
pidetään maanantaina 9.10.17 kello 18.30 Esport Arenan kokoustiloissa (Koivu-Mankkaantie 5, Espoo) Tervetuloa!
Kauden viimeinen kotiottelu pelataan ensi sunnuntaina ja asetelmat toiseksi viimeiselle kierrokselle ovat äärimmäisen mahtavat! FC Hongan Naiset ottelevat Suomen mestaruudesta ja jokaisen Honkalaisen läsnäolo on meille tässä taistelussa erittäin tärkeää. Tulkaa siis joukolla kannustamaan ja kokemaan mitä se on, kun ME OLLAAN HONKA! Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi mukaan mestaruustaisteluun sunnuntaina 1.10 kello 15.00 Tapiolan urheilupuistoon! Otteluun on ilmainen sisäänpääsy. Päälle keltamustaa ja ääntä peliin! Terveisin: FC Hongan Naisten edustusjoukkue
RSS ATOM