Jäsenhuone|Työhuone

TERVETULOA HONKA T02 AKATEMIAN TRY OUT -TAPAHTUMAAN KAUDELLE

29.9.2014

 

Tavoitteenamme on olla ikäluokan huippujoukkue ja tarjoamme pelaajille mahdollisuuden kehittyä jalkapalloilijana FC Hongan akatemiatoiminnassa myös piirijoukkue- sekä myöhemmin maajoukkuetoimintaan. Joukkueharjoittelun lisäksi pelaajalla on mahdollisuus tyttövalmennuspäällikön aamuharjoitteluun, seuramme Talentti-harjoituksiin ja SHA-akatemiatoimintaan. Maalivahdeille on seuramme mv-valmennus joukkueharjoittelun lisäksi.

Kuluneen kauden aikana T02 akatemia menestyi hienosti voittaen mm. Helsinki Cupin ja SHA-akatemiajoukkueiden kesäturnauksen sekä sijoittuen pronssille Stadi Cupissa.

Kauden 2014-2015 akatemiajoukkueen valmennuksesta vastaavat Jani Nieminen ja Kimmo Ketonen.

Joukkueen avoimet harjoitukset eli pyrkiminen akatemiajoukkueeseen on viikoilla 40-42. Etsimme joukkueeseen motivoituneita pelaajia, jotka ovat valmiita osallistumaan toimintaan aktiivisesti 5 kertaa viikossa sekä lisäksi innostuneita harjoittelemaan myös vapaa-ajalla. Tarkemman aikataulun tapahtumista ja lisätietoa joukkueen toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.fchonka.org/joukkueet/akatemia-t02/

Joukkueeseen kootaan 16-18 kenttäpelaajaa sekä 2 maalivahtia.

Mikäli olet kiinnostunut tavoitteellisesta toiminnasta ja motivoitunut kehittymisestä jalkapalloilijana kilpajoukkueessa, ilmoittaudu sähköpostilla tryoutteihin jani.nieminen(at)vvo.fi tai kimmo.ketonen@fchonka.org.