Jäsenhuone|Työhuone

Talenttiryhmä 00 pelaajat

8.10.2009

Talenttiryhmä 00 karsintaan osallistui runsaasti aktiivisia sekä motivoituneita pelureita. Ryhmäkoon takia joukkueeseen voidaan valita vain 14 pelaajaa(2mv:tia+ 12 kenttäpelaajaa). Valinnat tehtiin mm. seuraavilla kriteereillä: liikunnallisuus ja kehonhallinta, pallonhallinta, aktiivisuus pallottomana ja peliin osallistuminen, syöttöpelaaminen, keskittyminen suoritukseen ja todellinen halu pelata/harjoitella...

 Alla olevat pelaajat ovat valittu seuran 10v. talenttiryhmään, onneksi olkoon!

 Tarkempaa infoa tulevasta toiminnasta tulee jo tämän viikon aikana sähköpostilla pelaajille ja vanhemmille.

 Hakkila Niklas
 Rindell Axell
 Pusa Jesse
 Lindström Teemu
 Lindfors Robi
 Huunonen Eetu
 Grönroos Anton
 Hintikka Joonas
 Ruusu Aleksi
 Wahlman Aleksi
 Köykkä Eetu
 Laitinen Juuso

 Lisäksi ryhmää tullaan täydentämään myöhemmin kahdella pelaajalla.

 Talenttiryhmä 00 aloittaa toimintansa siis tänään Espoonjalkapallo arenassa kello 18.45 kokoontumisella(harjoitusvarustus päällä), juomapullo ja pumpattu pallo mukana. Harjoitukset ovat 18.45-20.15. Vanhempia toivotaan mukaan, jotta voimme käydä läpi treenien jälkeen tulevaa toimintaa+ aikatauluja lyhyesti.

 Ryhmään valitut muistakaa; tämän kertainen valinta ei vielä takaa mitään - se todellinen harjoittelu kohti unelmia alkaa nyt ja sinä itse vastaat omasta kehittymisestäsi sekä harjoittelustasi!

Ne pelaajat,jotka eivät vielä mahtuneet talenttiryhmään mukaan, voivat tulla mukaan seuran harkkaryhmään, jossa toimivat myös talentinvalmentajat ja näin ollen harkkaryhmä toimii myös "näyteikkunana" talenttiryhmään. Harkkaryhmä on tarkoitettu kaikille seuran 4-11v. pelaajille, jotka haluavat laadukasta valmennusta oman joukkueen harjoitusten lisäksi. Harkkaryhmä harjoittelee torstaisin 15.10 alkaen klo:17-18 espoon jalkapalloareenalla. Ennakkoilmoittautumisen ohjeet näkyvät seuran etusivulla(www.fchonka.org).  Tervetuloa mukaan!

 Futisterveisin,
 
 Pasi Hyyhö
 Fc Honka/nappulavalmennuspäällikkö
 Talenttivastaava
 0400519511
 pasi.hyyho@saunalahti.fi