Jäsenhuone|Työhuone

Uusille valmentajille suunnattu koulutussarjan Future Coach 2

8.9.2008

93 ja sitä vanhempien joukkueiden jojot voitteko jaella tämän eteenpäin kaikille pelaajille, samoin valmentajat voitteko ottaa asian esille pelaajien kanssa ja kannustaa heitä mukaan. Tarvitaan sekä poikia että tyttöjä Käynnistämme jälleen uusille valmentajille suunnatun koulutussarjan Future Coach 2 - koulutus on suunnattu Hongan pelaajille 93 syntyneet tai vanhemmat, myös muut asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita - koulutus toteutetaan enempi oppisopimustekniikalla, eli pyrimme syksyn kuluessa löytämään jokaiselle apuvalmentajan tehtäviä jostakin joukkueesta, tästä joukkueet maksavat 10 e / kerta. Opetustapahtumia on noin kk välein koko talven. - tavoitteena että jokaiselle kurssin käyneelle löytyy keväällä oma joukkue missä toimii apuvalmentajana jatkossa.

- lisäksi toivomme että jokainen future coach kurssin osallistuja osallistuis muös eek:n järjestämälle erotuomarikurssille joka järjestetään lokakuussa. Jos Hongasta tulee riittävästi niin eek järjestää Hongalle oman kurssin, muten menemme eek:n vaikokurssille.
- käymällä lisäksi vielä futsaltuomarikurssin pääsee tuomitsemaan jo tulevana talvena sekä Myntinsyrjän talvisarjan pelejä että piirin futsalpelejä, näistähän maksetaan myös korvaus.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä Hongan kotisivulla, oleva kaavake, eli pääsivun oikeasta laidasta "ilmoittautumiset / tilaamiset" ja sieltä
"Future Coach 2 / erotuomari kurssi"

Ensimmäinen kokoontuminen to 25.9 klo 19 - 21 Hongan toimitalon neukkarissa.

Jos kysymyksiä niin laita mail           jouni.raki@fchonka.org

Jos löytyy myös valmiita jo vastuuvalmantajaksi kykeneviä, ottakaa yhteyttä valmentajista on kova kysyntä, meillä on useita joukkueita joilla ei vielä ole syksystä eteenpäin valmentajaa, mutta innokkaita pelaajia on.


jouni