Jäsenhuone|Työhuone

FC Hongan ainoastaan tytöille tarkoitettu futisleiri!

18.4.2008

Seuran kautta aikojen ensimmäinen ainoastaan tytöille tarkoitettu futisleiri järjestetään 9.-13.6.2008 klo 10.00-14.00 Tapiolan Urheilupuiston tekonurmella. FC Hongan tyttöjen futisleiri on tarkoitettu vuosina 1995-2002 syntyneille tytöille. Futisleiri on avoinna kaikille jalkapallosta kiinnostuneille nuorille tyttöfutaajille. FC Hongan futisleiristä kiinnostuneen tytön ei tarvitse olla FC Hongan pelaaja. Siihen voi osallistua myös futiksesta kiinnostunut tyttöpelaaja, joka ei vielä joukkuetoimintaan osallistu.

Vuosina 1999-2002 syntyneet, tulevaisuuden huippufutaajat harjoittelevat ja pelaavat klo 10.00-11.30 välisenä aikana. Harjoittelusta ja pelistä innostuneet nuoret pelaajat saavat kuitenkin jatkaa harjoitteluaan päivittäisen ohjelman mukaisesti klo 12.30-14.00!

Vuosina 1995-1998 syntyneille pelaajille harjoittelu ja pelaaminen kestää päivittäin klo 10.00-14.00. Kaikkina päivinä pidetään klo 11.30-12.30 ruokailu/lepohetki.

FC Hongan futisleirin valmentajina toimii ainoastaan omaa peliuraansa jatkavia FC Hongan tyttö- sekä naisjalkapalloilijoita. Leirillä vierailee viikon aikana myös FC Hongan naisten edustusjoukkueessa ja naisten A-maajoukkueessa pelaavia jalkapalloilijoita.

FC Hongan tyttöjen futisleirillä kaikki opettaminen perustuu lajin perusasioihin, joiden toteutus tehdään mielekkäällä ja hauskalla tavalla. Futis on taitolaji, jonka takia kaikki harjoittelu on vain ja ainoastaan taitoharjoittelua. Aina futisleiripäivän loppupuolella pelataan miniturnauksia, joissa aiemmin opittuja taitoja pelaajat saavat yrittää ja kokeilla oikeissa pelitilanteissa. Tehdään FC Hongan tyttöjen futisleiristä tapahtuma, jossa pelaajat huomaavat kuinka kivaa futis voi olla!

FC Hongan tyttöjen futisleirin hinta on 70 euroa sisältäen opetuksen, harjoituspaidan, futiskouludiplomin ja vapaan pääsyn naisten liigan huippuotteluun FC Honka – HJK.

Naisten liigan huippuotteluun Ma 9.6 klo 18.30 Tapiolan urheilupuistossa saavat vapaan sisäänpääsyn myös pelaajien vanhemmat ja muut omaiset.

Ilmoittautumiset FC Honka ry:n kotisivujen  (www.fchonka.org ) kautta kohdasta ILMOITTAUTUMINEN/TILAAMINEN.

Tervetuloa pelaamaan hyvää futista!

anne Suokonautio

FC Hongan tyttöfutisleirin johtaja