Jäsenhuone|Työhuone

FC Hongan Tanoke -jalkapallokoulu

18.3.2008

Tervetuloa FC Hongan Tanoke -jalkapallokouluun, joka on tarkoitettu vuosina 2001-2003 syntyneille tytöille ja pojille. Harjoitukset pidetään Tapiolan urheilupuiston hiekkakentällä joka maanantai klo 17-18 alkaen 05.05.08.

Jalkapallokoulun harjoituksia pidetään toukokuusta juhannukseen asti ja ryhmä kokoontuu jälleen elokuun alussa ja jatkaa elokuun loppuun. Elokuuta varten ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Syyskuussa on mahdollista jatkaa kivaa toimintaa FC Hongassa liittymällä FC Hongan jalkapallojoukkueeseen uusien joukkueiden perustamistapahtumassa, joka pidetään 1.9.08 FC Hongan neuvotteluhuoneessa. Ilmoitamme klo ajat elokuun alussa FC Hongan kotisivuilla www.fchonka.org.

Jalkapallokoulussa tutustumme jalkapallon perusteisiin pienryhmissä, joiden ohjaajina toimivat Kannustusvalmennus P. & K. Oy:n valmentajat. Yrityksen valmentajilla on kymmenien vuosien kokemus jalkapallon taitovalmennuksesta.

Tanoke- taitovalmennusjärjestelmä on suunniteltu niin, että merkittävä osa liikekuvamalleista voidaan suorittaa myös yksin, ilman joukkuetta tai harjoituskaveria. Tavoitteena onkin saada lapset harjoittelemaan taitojaan myös omalla ajallaan. On tärkeää, että lapsi tuntee jalkapallon omana juttunaan, rakkaana asiana, johon hän tuntee intohimoa ja halua harrastaa.

Jalkapallokoulun harjoituksissa tarvitset:

-          oman jalkapallon (pallo kokoa 3 sisältyy hintaan)

-          T-paidan (sisältyy hintaan)

-          verkkarit tai hiekalle sopivat housut

-          lenkkarit tai nappulakengät

-          säärisuojat (pakollinen)

-          oman juomapullon 

Pallon ja t-paidan saat kuittia vastaan alkaen 5.5.08 klo 14 jälkeen  FC Hongan toimistolta toimiston aukiolo-aikana, jotka ovat:

ma-ti-ke-pe klo 8-12, 14-16 sekä to klo 8-14, 18-20.

Jalkapallokoulu maksaa 110 e sisältäen pallon, harjoituspaidan, vakuutuksen ja opetuksen.

Ilmoittautumiset FC Hongan kotisivujen  (www.fchonka.org )  etusivulla, vasemmalla alin ”Ilmoittautuminen/tilaaminen” -> sieltä Tanoke jalkapallokoulu, kautta.