Jäsenhuone|Työhuone

23-24.5.2015 Kaarina Cup 2015, T02:lle hopeaa

25.5.2015

Kevään avausturnaukseksi muodostuneesta Kaarina Cupista lähdettiin tällä kertaa hakemaan tuntumaa ja kovuutta tulevia tapahtumia ajatellen vuotta vanhempien sarjasta. C14 sarjaan osallistui 10 joukkuetta, jotka oli jaettu kahteen lohkoon. Moni joukkue oli vahvistanut rivetään -00 tytöillä turnaus sääntöjen puitteissa. Hongan lohkossa pelasivat SalPa ( 2 - 0 ), RaiFu ( 6 - 0 ), KaaPo ( 0 - 0 ) ja Kontu ( 4 - 0 ). Näillä tuloksilla joukkue oli lohkon ykkönen maalieron ansiosta KaaPon jäädessä toiseksi.

 

Sarjan ollessa yksinkertainen, lohkojen voittajat menivät suoraan finaaliin ja kakkoset pelasivat pronssista. Finaaliin tuli vastaan TuPy, joka voitti tasaisen lohkonsa maalieron turvin ennen TPS:aa. Sami Hyypiä Akatemiasta tuttu TPS oli myös mukana -02 joukkueella.

Finaalin ensimäisellä puoliajalla emme pystyneet pelaamaan samalla tasolla ja sykkeellä, kuten aikaisemmissa peleissä. TuPy onnistui tekemään kaksi maalia kaukolaukauksilla. Toiselle puoliajalle tulimme paremmalla asenteella ja saimmekin pelin kääntymään haluttuun suuntaan. TuPy:n puolustus oli kuitenkin tarkkana ja näyttikin siltä, että he olivat tietoisia meidän pelaajista. Emme päässeet varsinaisesti kunnollisiin maalinteko paikkoihin. Näin ollen ottelu päättyi 0 - 2 tappioon.

Kaikenkaikkiaan monilta osin onnistunut turnaus. Tietyt asiat menivät eteenpäin ja moni tyttö pääsi kokeilemaan uusia pelipaikkoja niissä onnistuen. Turnauksessa palkittiin tsempparit ja parhaat maalin tekijät. Tällä kertaa tsemppari oli Wendy ja Viivi oli kovin maalitykki. Kiitos kannatusjoukoille, joita oli paikalla paljon. 

 

http://www.fchonka.org/joukkueet/akatemia-t02/