Jäsenhuone|Työhuone

Joukkueet

Aikuiset

Junioreista vanhenevista pelaajille seura pyrkii järjestämään peli- harjoittelupaikan miesten ja naisten harrastejoukkueissa. Sekä miehissä että naisissa jokaiselle löytyy omalle tasolle sopiva joukkue ikään ja kuntoon katsomatta.

 

Juniorit (12-19 vuotiaat)

Junioreissa noudatetaan sekä kilpa- että harrastetoimintaa useamman joukkueen voimin eri ikäluokissa. Suomen terävintä kärkeä edustaa seuran Akatemia-joukkueet. Sekä pojissa että tytöissä jokaiselle löytyy omalle tasolle sopiva joukkue ikään ja kuntoon katsomatta. Lisätietoja poikajoukkueista antaa poikien valmennuspäällikkö Niko Laiho, niko.laiho (at) fchonka.org ja tyttöjoukkueista tyttövalmennuspäällikkö Kimmo Ketonen, kimmo.ketonen (at) fchonka.fi.

 

Nappulat (5-11 vuotiaat)

Nuorimmat Akatemia-joukkueet perustetaan 8-vuotiaiden ikäluokassa. Muuten E-F-ikäryhmissä, tytöissä ja pojissa, toimitaan Kaikki pelaa – periaatetta noudattaen ja joukkueita perustetaan tarpeen mukaan. Kaikissa nappulajaoksen joukkueissa harjoitellaan seuran linjan mukaisesti samoja asioita. Lisätietoja antaa nappulavalmennuspäällikkö/tyttövalmennuspäällikkö Kimmo Ketonen, kimmo.ketonen (at) fchonka.fi.

 

Jalkapallokoulu

Jalkapallokoulujen avulla pyritään saamaan mahdollisimman moni seuran toiminta-alueen nuori jalkapalloharrastuksen pariin. Jalkapallokouluja järjestetään ympäri vuoden. Kesäisin, touko-syyskuussa, treenataan ulkona Tapiolan urheilupuiston nappulakentällä. Syksyllä loka-joulukuussa ja kevättalvella tammi-huhtikuussa treenataan sisällä jalkapllohallissa. Syys- ja talvikaudelle voi tulla mukaan myös kesken kauden. Ilmoittautuminen tapahtuu http://www.ilmari.fi/fchonka/ kautta.

 

Erityiset

Kehitysvammaisten lasten ja nuorten toimintaa on järjestetty kahdessa eri joukkueessa.