Jäsenhuone|Työhuone

A2

 Stadium – FC Honka yhteistyö varustehankinnoissa

Stadium ja FC Honka tekevät yhteistyötä varustehankinnoissa! Näin ollen Stadium on Seuran virallinen varustetoimittaja ja Umbro Seuran virallinen varustemerkki.

Stadium Team Sales toiminnan kautta on Seuralla mahdollisuus tehdä Seura- ja joukkuetilauksia helposti ja vaivattomasti ja samalla kerätä bonusta Seuran/joukkueiden tulevia varustehankintoja varten.


Alla  on lyhyt kuvaus Stadium Team Sales toimintatavasta. Toimintatapojen noudattaminen edesauttaa tilauksien tekemistä, nopeutta ja toimitusvarmuutta.

Stadium on yhteistyössä Seuran kanssa tehnyt virallisen seuramalliston. Mallisto on esillä Hongan virallisella varustesivustolla: www.stadiumteamsales.fi/fchonka.  

Stadium Team Sales Toimintatapa


Tilaaminen
Tilaukset teet kätevästi suoraan Teamsales nettikaupasta lisäämällä tuotteita seuramallistosta ostoskoriin (vaatii rekisteröitymisen). Rekisteröidyttyäsi voit luoda oman joukkueesi ja pelaajalistan, tällöin myös joukkuetilaukset hoituu vaivattomasti. Tilaushistoriasi tallentuu myös tilillesi.

Stadium Team Sales Iso Omena on Hongan tukikohta varustehankinnoissa. Sieltä löytyvät malli- ja sovituskappaleet.

Kaikki Stadium Team Sales yksiköt ovat tietoisia Hongan seuramallistosta ja yhteistyöstä. Näin ollen voi tilauksen tehdä myös näiden yksiköiden kautta. Team Sales yksiköt pääkaupunkiseudulta löydät täältä: www.stadiumteamsales.fi 

Toimitusaika
Stadiumin toimitusaika on neljä viikkoa ja tällöin tuote on valmiina käyttöön. Huomioi että neljän viikon toimitusaika on voimassa silloin, kun tuote on saatavilla merkin varastolta tai omalta puskurivarastolta, sekä tilaus ja painatusmateriaali on toimitettu Team Sales myyjälle. 

Mikäli tilaus viivästyy saa Team Sales myyjä siitä tiedon 48h kuluessa jolloin myyjän velvollisuus on olla yhteydessä asiakkaaseen valmiilla ehdotuksella tilanteen ratkaisemiseksi (tuotteen vaihto, koon vaihto ym)

Nouto ja maksu
Kun tilaus on noudettavissa, saat siitä tiedon Team Sales myyjältä. Tilaus on noudettavissa tilaajan/joukkueen nimellä ja tilaus on noudettavissa aina myymälän aukiolo aikoina. Maksu tapahtuu kassalla käteisellä tai pankki-/luottokortilla.

Bonusta kaikista ostoista
Joukkuehankinnoista Stadium maksaa 6% bonuksen joukkueille.

Lisäksi kun pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset ostavat tuotteita Stadium-liikkeistä, rekisteröidään ostokset kyseisen FC Honka joukkueen Team Stadium -tilille. Tue siis Seuraasi/ Joukkuettasi tekemällä ostoksia Stadiumilla.

Jos olet jo Stadium jäsen niin voit kirjautua sisään www.stadium.fi/teamsales sivustolla ja seurata ohjeita jotta voit valita joukkueen jota haluat tukea. Mikäli et vielä ole Stadium jäsen, niin tervetuloa jäseneksi! Valitse ”LIITY JÄSENEKSI” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Jäsenyys on ilmaista ja voit myös valita kortittoman jäsenyyden. Rekisteröidy siis osoitteessa www.stadium.fi/teamsales.

Tämä on loistava tilaisuus Sinulle ja Joukkueellesi, joka saa 3% bonusta kaikista tekemistäsi ostoksista Stadiumilla. Luonnollisesti saat pitää omat henkilökohtaiset bonuksesi. Mitä enemmän käytät Stadiumia urheilu- ja urheilumuoti ostoksiisi, niin sitä enemmän bonusta kertyy Sinulle ja Joukkueellesi.

Kaikki ostokset koko Stadium valikoimasta oikeuttavat bonuksen keräämiseen (ei lahjakortit).
Bonukset maksetaan seuraavan vuoden helmikuussa joukkueen bonustilille josta ne ovat käytettävissä varustehankintoihin. Tämä on selvä lisä joukkueen varustekassaan!

 

Tervetuloa Stadiumiin ja Stadium Team Sales jäseneksi!

Terveisin,

Stadium


 


Stadium Team Sales Iso Omena yhteystiedot:


020 7900 235
teamsales.isoomena@stadium.fi

Team Sales Myyjät: Hans Moberg, Nevzat Haskuka

Katso myös: www.stadiumteamsales.fi ja www.stadium.fi
 

   
 

Pelaamme  A- junioreissa ykkösdivaria.

Harjoittelemme kesäkaudella 3 kertaa viikossa.

Valmentajat: Jori Wahlroos p. 040-7504622 ja Markku Kuusela p. 040-7618694 .

Joukkueenjohtaja: Jari Larkiola p. 050-3586483