Jäsenhuone|Työhuone

Akatemia T03

SAMI HYYPIÄ - AKATEMIA

 

FC Honka jatkaa Sami Hyypiä Akatemian yhteistyöseurana sekä tyttö- että poikapuolella myös hankkeen kakkosvaiheessa 2013-2015! Tyttöpuolella mukaan on valittu 7 seuraa ja poikapuolella 16.

 
Sami Hyypiä Akatemia keskittyy erityisesti huippu-urheilun vaatimusten mukaisen jalkapallotoiminnan kehittämiseen lapsesta aikuiseksi. Akatemian toiminta perustuu Suomen Palloliiton ja Eerikkilän Urheiluopiston strategioihin sekä jalkapallon lajiprosessiraporttiin. Sami Hyypiä Akatemia on suomalaisen jalkapallon valmennus-, tutkimus- ja kehitystoiminnan henkinen koti.

 

 

 Joukkuettamme tukemassa

 

FC Honka T-03 Akatemia kohti kesää ja kovia pelejä!

Tämä innokkaista ja taitavista tytöistä koostuva menestynyt joukkue on saanut riveihinsä talven aikana mainioita lisävahvistuksia! Nyt ringissä on vajaa parikymmentä iloista neitiä, joilla on kova jalkapallointo.

Vuosi on alkanyt vauhdilla. Turnauksissa on käyty Oulussa OGCn Girls Cupissa, Pajulahti Cupissa ja Rajamäellä Kevät cupissa, joista kahdesta jälkimmäisestä tuliaisina hienosti hopeaa. Sami Hyypiä Akatemian leirit ovat kuuluneet ohjelmaan jo useamman vuoden ajan ja Helmäripäivät täydentävät keväällä myös pelikalenteria. Kevät jatkuu ELL-karsinta pelien merkeissä.

Perinteinen Stadi Cup on vuorossa heti koulujen loputtua kesäkuun alussa. Juhannuksesta huilaamme kolme viikkoa kesäloman merkeissä kuitenkin siten, että jokaisella tytöllä on oma harjoitusohjelma, jolla ylläpidetään niin pelikuntoa kuin pallotaitoja. Lomilta tullaan takaisin 2-3 päiväiselle joukkueleirille. Ennen koulujen alkua elokuussa on vuorossa epävirallinen TC14 ikäluokan SM-turnaus Kuopiossa. Kausi huipentuu syyskuun puolivälissä joukkueen suunnatessa Tsekkeihin Chebissä pelattavaan tyttöjen kilpatason turnaukseen, jossa vastaa tulee niin Tsekkien kuin Saksan ikäluokkien parhaimmistoa.

Valmentajina toimivat Emma Tillander ja Jari Lamminkangas. 

Emma on jalkapallovalmennuksen ammattilainen. Aiempina vuosina Emma on valmentanut niin B SM kuin T-99 joukkuetta. Hän toimii myös Uudenmaanpiirin valmentajana UEFA A-valmentajatutkinto, Valmentajan Ammattitutkinto, NUVK ja liikuntatieteen maisteri koulutusten siivittämänä.

Jari puolestaan on C-tutkinnon omaava valmentaja, joka viime kaudella oli auttamassa FC Honka T-01 joukkueen tyttöjä Itävallassa turnausvoittoon ja kotimaan sarjassa Etelä-Länsi Liigan (ELL) voittoon. 

Valmentajien mottona on yksilön kehittäminen joukkueen pelatessa pallonhallinnan kautta tuloksellista jalkapalloa. Kaikki toiminta ja pelaajien kehittäminen lähtee aina positiivisuuden kautta!

Taustajokkoina tukemassa neitejä on harvinaisen hyvä vuosikerta vanhempia.

Joukkueessa on aina avoimet ovet uusille pelaajille, joten jos tuloksellinen treenaaminen kiinnostaa niin tule mukaan kokeilemaan!

Tule ihmeessä mukaan kokeilemaan treeneihin!

Lisätietoja:

Harjoitusajat kesä 2017:

  • Maanantaisin 17:00-19:00 Tapiolan Urheilupuisto (TUP1)
  • Tiistaisin 17:00-19:00 Tapiolan Urheilupuisto (TUP3)
  • Torstaisin 17:00-19:00 Tapiolan Urheilupuisto (TUP2)
  • Sunnuntaisin 12:30-14:30 Tapiolan urheilupuisto (TUP1)
  • Lisäksi seura tarjoaa innokkaimmille mahdollisuuden vapaaehtoisiin aamuharjoituksiin sekä monipuolisiin taito- ja fysiikkaklinikoihin

 

Uutisia

F.C. Honka T03 akatemia Talviliigan voittoon

10.4.2016
F.C. Honka voitti molemmat pelit Talviliigan finaalisarjassa.

F.C. Honka T03 akatemia Pajulahti-turnauksen voittoon

29.3.2016
Tiukassa kolme päiväisessä turnauksessa 18.-20.3. F.C. Hongan tytöt ottivat kultaa. Finaalissa kaatui EPS rangaistuspotkukilpailussa.

FC Honka T-03 akatemia MYPA turnauksen voitoon !!!

30.9.2015
Kyseessä joukkueen kolmas turnausvoitto putkeen. Lisätietoja http://mypa.fi/sit…/default/files/tiedostot/TFT_T03_TD12.pdf http://mypa.fi/?q=node/2885