Jäsenhuone|Työhuone

Musta 05

 

 

Tervetuloa FC Honka Musta 05:n kotisivuille! Tällä hetkellä joukkueessa on 23 innokasta ja kehityshaluista pelaajaa.

Musta 05-joukkueen tehtävä on toimia P05-ikäluokan haastejoukkueena, osana Honkalaista pelaajapolkua. Hongan Musta-linja tarjoaa motivoituneille pelaajille kilpaurheilupolun Akatemia-toiminnan rinnalla. Akatemia-toiminnan kanssa tiiviiseen yhteistyöhäön kehitetty malli pitää huolen, ettö FC Hongassa jokaiselle motivoituneelle pelaajalle löytyy yksilöllisesti soveltuva, kilpaurheilullisia tavoitteita tukeva toimintaympäristö.

FC Honka Musta 05:ssä kehitämme pelaajia yksilöllisesti - hyvällä asenteella ja iloisella ilmeellä. Tarjoamme pelaajille, joilla on kyky pelata kansallisella kilpatasolla tai kova halu kehittyä sinne, erinomaisen valmennuksen ja harjoitusolosuhteet.  Noudatamme seuran valmennuslinjaa ja harjoittelemme siitä johdetun kausisuunnitelman mukaisesti. Teemme tiivistä yhteistyötä Akatemian ja ikäluokan muiden joukkueiden kanssa.

Harjoittelemme talvikaudella 4 kertaa viikossa. Lisäksi joukkueemme pelaajat osallistuvat seuran taito- ja fysiikkaklinikoihin 1-2 kertaa viikossa.

Pelaamme Talviliigaa 05-eliittilohkossa (11v11) ja 05-kilpalohkossa (8v8). Keväällä pelaamme piirin Ykköstä. Musta osallistuu kauden aikana kansallisiin eliitti- ja kilpatason turnauksiin. Lisäksi ohjelmassa on ulkomaan turnaus sekä oman turnauksen järjestäminen. Pelaamme myös harjoitusotteluita ja miniturnauksia säännöllisesti.

Kauden 2017-18 turnausohjelma päivitetään jatkuvasti:

- FC KTP marrasturnaus marraskuussa (11v11)