Jäsenhuone|Työhuone

Liity seuraan

Kiinnostaako Pohjoismaiden 3. menestynein kasvattajaseura? *

 

Pelaajaksi

Haluaisitko FC Honkaan? Meillä on sinulle joukkue. 

 

Honkaan siirtyvä pelaaja muusta seurasta:

Sovi ensin honkalaisen joukkueen kanssa siirrosta. Joukkueenjohtaja ilmoittaa Hongan toimistolle siirtyvän pelaajan nimen ja pelaajaID:n. Toimistolta käynnistetään siirto.

 

Aloittava pelaaja:

Jos olet alle kouluikäinen jalkapalloharrastukseen vasta tutustuva, on jalkapallokoulu juuri oikea paikka sinulle. Jalkapallokouluja järjestetään ympäri vuoden. Kesäisin, touko-syyskuussa, treenataan ulkona Tapiolan urheilupuiston nappulakentällä. Syksyllä loka-joulukuussa ja talvella tammi-huhtikuussa treenataan sisällä jalkapallohallissa. Syys- ja talvikaudelle mukaan voi tulla myös kesken kauden. Ilmoittautuminen tapahtuu http://www.ilmari.fi/fchonka/ kautta.

Jos olet jo kouluikäinen ja haluat aloittaa jalkapalloharastuksen, niin ota yhteyttä oman ikäluokan Vihreään joukkueeseen. Yhteystiedot löytyvät joukkue-valikosta, http://www.fchonka.org/joukkueet/juniorit-12-19-vuotiaat/.

 

 

Valmentajaksi

Honka etsii jatkuvasti uusia valmentajia ohjaamaan ja opastamaan lajin saloja nuorille futareille. Tarjoamme mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän ympäristön sekä mahdollisuuden kouluttautua ja oppia uutta.

Ota siis rohkeasti yhteyttä valmennuspäällikköön ja kerro halukkuudestasi! Yhteystiedot löytyvät kohdasta Yhteystiedot.

 

Muut tehtävät

Erilaisiin projekteihin tarvitsemme koko ajan vapaaehtoisia. Ota siis rohkeasti yhteyttä seurasihteeriin ja kerro millaisista hommista olet kiinnostunut! Yhteystiedot löytyvät kohdasta Yhteystiedot.

 

*  Liähde: www.cies.ch ("Ajax tops the European list of the most training oriented clubs")
Harjoittelua
Jalkapallokoulu
Valmennuskoulutus
Tukitoimintaa