Jäsenhuone|Työhuone

Arvomaailma

ARVOT

Laji-iloa oppimisesta

Uuden oppiminen tuottaa suurimmat elämykset. Meillä jokainen joukkuetapahtuma vie kannustavasti, päämäärätietoisesti ja iänmukaisesti kohti uutta osaamista. Toimintamme on systemaattista, pitkäjänteistä ja  luovuuteen kannustavaa.

 

Meillä on sinulle joukkue

Meillä kilpaurheilua ja harrastustoimintaa yhdistää pelaajien jatkuvaan kehittämiseen liittyvä tavoitteellisuus. Voit kilpailla tai kilvoitella. Olet tervetullut myös toimitsijaksi tai kannattajaksi. Onnistumisen kokemukset varmistamme ohjaamalla pelaajan hänelle kulloinkin parhaiten sopivaan joukkueeseen. Kilpajoukkueidemme toimintaympäristö on korkein mahdollinen sarjataso.

 

Kansainvälinen espoolainen

Meillä on paljon annettavaa ja paljon opittavaa. Vuorovaikutuksessa muiden kanssa syvennämme omaa lajiymmärrystämme. Kansainväliset pelit ovat osa joukkueidemme arkea ja pelaajapolun yksi päätepiste on ammattilaisuus maailmalla. Kansainvälisyys on vahvasti läsnä myös seuran  järjestämässä Helsinki Cupissa. 


Honkalainen perhe

Honkalaiseen perheeseen kuuluvat niin pelaajat kuin heidän läheisensä, joukkueiden ja seuran toimijat ja kannattajat. Olemme yhteisö nuorimmasta jalkapallokoululaisesta erityisryhmäläisiin ja aina menestyneimpiin  ammattilaisiin. Honkalaisuus on tukemista, jakamista ja arvostamista. Maailman hienoin urheilulaji pitää kokea yhdessä.

 

TOIMINTA-AJATUS (missio)

FC Honka ry on kansallisesti merkittävä metropolialueen jalkapallotoimija.  Tiedostaen kasvatus- ja nuorisotyöhön liittyvän vastuunsa seura vahvistaa jalkapallokulttuuria vaikutuspiirissään. Hongassa pelaajia kehitetään ilon, ammattiylpeyden ja lajirakkauden ilmapiirissä tavoitteena liikunnallinen elämäntapa, antoisa harrastus tai jalkapalloilijan ammatti.

  

VISIO  2018

FC Honka on seura, jonka jokainen keltamustan perheemme jäsen kokee omakseen. Toiminnalla on julkilausutut tavoitteet, joiden toteutumista seurataan. Päivitetty valmennuslinja ja selkeä organisaatio ohjaavat ja tukevat joukkueiden toimintaa. Harjoitteluolosuhteet ovat paremmat kuin koskaan aiemmin. Yhteisöllisyys näkyy sekä ikäluokkien sisällä että koko seuran yhteisinä tapahtumina. Ikäkausimaajoukkueissa Hongalla on suurin edustus ja pelaajapolku jalostaa vuosittain jalkapalloilijoita miesten ja naisten liigajoukkueisiin.

 

TUNNUSLAUSE

FC HONKA   Intohimona taito

 

Tämä tunnuslause tai motto kertoo siitä, että meille seuran piirissä toimiville jalkapallo on usein intohimoinen elämäntapa. Uskomme siihen, että uusien taitojen oppiminen on palkitsevaa ja koukuttavaa. Hongassa taito on mm. pelaajien kykyä toteuttaa ajatuksiaan kentällä, vanhempien taitoa tukea lapsiaan harrastuksessaan, valmentajien halua kehittää jatkuvasti ammattiosaamistaan, joukkueiden kannattajien uskollisuutta omille väreille ja seuran hallinnon sitoutumista luomaan edellytykset sille, että kaikki edellämainittu voi toteutua.