Jäsenhuone|Työhuone

Tue toimintaa

 

FC Honka ry toimii pääasiassa vapaaehtoisvoimin, ja kaikenlainen apu on aina tarpeen.

Lahjoita, sponsoroi tai tuo vaikka työpanostasi seuran hyväksi! Honka tekee mielellään yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa.

Lahjoita

Lahjoittamalla tuet FC Honka ry:n toimintaa lasten ja nuorten urheilun hyväksi. FC Hongan ry:n tilinumero on FI75 2146 1800 0055 39. Alla muutamia esimerkkejä lahjoitusten kohteista.

  • Vähävaraisen pelaajan kuukausimaksu - Jalkapallon kustannukset ovat jatkuvassa kasvussa. Lahjoittamalla mahdollistat myös vähävaraisempien pelaajien hyvän harrastuksen jatkumisen.
  • Valmentajakoulutus - Valmentajan rooli on tärkeä osa nuoren pelaajan henkistä ja fyysistä kasvua. Tukemalla mahdollistat, että Hongan valmentajat ovat osaavia ja koulutettuja.
  • Juniorijoukkueen ulkomaanmatka - Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji. Sinun avullasi voimme saada nuorille futaajille arvokkaita kokemuksia kansainvälisyydestä jalkapallon parissa.

Sponsoroi

Sponsoroimalla avitat suuresti nuorten jalkapalloilijoiden harrastamista ja vähennät jatkuvasti kasvavaa taloudellista painetta.

Mahdollisuuksia on rajattomasti aina varustehankinnoista perinteiseen paitamainontaan.

Sponsoroida voit koko FC Honka ry:tä tai vaikka yksittäistä joukkuetta kummijoukkueperiaatteella.

Tarjoa osaamistasi

Sinulla on erikoisosaamista ja Hongalla jatkuva halu oppia uutta!

Olitpa sitten jo oman alasi ammattilainen tai käytännön kokemusta tarvitseva opiskelija, ota rohkeasti yhteyttä ja tarjoa osaamistasi. Yhdessä voimme järjestää koulutustilaisuuden koko seuralle tai vaikka vain pienelle osalle siitä.

Kiinnostusta löytyy etenkin niitä aihealueita kohtaan, jotka liittyvät olennaisena osana jalkapalloilijana kasvamiseen, mutta joista yksittäisellä valmentajalla tai lapsen vanhemmalla ei vielä jostain syystä ole tietoa. Näitä ovat esimerkiksi ravitsemusasiat, lihashuolto ja yleinen liiketaitoharjoittelu.